Hur Wire en Schumacher Charger

Schumacher Electric har tillverkat fordon batteriladdare sedan 1946. Det är en officiell leverantör till NASCAR auto-racing franchise. Av säkerhetsskäl är ledningar för en Schumacher laddare lite olika ut beroende på om du laddar batteriet med batteriet på plats, eller har tagit ur batteriet och ha det ur bilen. Anslutning av laddaren kan åstadkommas genom att följa dessa steg. Saker du behöver
24-tums eller längre 6-gauge (AWG)
Visa fler instruktioner
Laddning i Vehicle
1

Kontrollera polariteten batteripolerna. Leta efter färger och symboler samt etiketter. Den positiva inlägg kommer att vara röd, märkt med ett "+" symbolen eller märkt "Positive". Den negativa inlägg kommer att vara svart, märkt med ett "-" ". Negativt" symbol eller märks Den positiva inlägget är ofta av en större diameter än den negativa.
2

Kontrollera att negativa pol är jordad till chassit genom att följa tråden leder från det.
3

Anslut den röda kabeln från Schumacher laddaren till den röda stolpen på batteriet genom att fästa den på plats. Anslut den svarta kabeln från laddaren till en tung gauge del av fordonets ram genom att klippa det. Anslut laddaren till vägguttaget.
Ladda batteriet ur fordonet
4

Kontrollera batteriets polaritet inlägg. Leta efter färger och symboler samt etiketter. Den positiva inlägg kommer att vara röd, märkt med ett "+" symbolen eller märkt "Positive". Den negativa inlägg kommer att vara svart, märkt med ett "-" ". Negativt" symbol eller märks Den positiva inlägg är ofta av en större diameter än det negativa.
5

Anslut 24-tums eller längre 6-gauge (AWG) ledningen till den negativa inlägg. Anslut den röda kabeln från laddaren till positiva inlägget. Flytta så långt från batteriet som möjligt och anslut den 6-mätare tråd till den svarta kabeln från laddaren.
6

Anslut laddaren till vägguttaget.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130515.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.