Hur att måla Lyxbilar

Lyxbilar vanligtvis har funktioner som är av en högre standard eller nivå än sina mer ekonomiska motsvarigheter. Om färgen på din lyxbil blir skadad, kan det målas på bara några få steg och fortfarande sticker ut i mängden. Saker du behöver
Soap
Vatten
Sandpapper
luddfri trasa
Målare tejp eller maskeringstejp
Tidning eller tarp
Skyddsglasögon
spraya Auto primer
Auto Lackspray
Klarlack bespruta
Visa fler instruktioner
1

Slipa alla de områden som du kommer att måla med en hög sandpapper, såsom 220 eller högre . Slipning hjälper till att skapa en yta som den nya färgen kan vidhäfta för att enkelt. Om det finns några divets eller repor i original lack, se till att slipa ner så att ytan blir jämn. Gå tillbaka över alla områden med en mjukare sandpapper för att skapa en slät yta.
2

Tvätta bilen med tvål och vatten. Torka noggrant med en luddfri trasa. Lint på bilens yta kan orsaka stötar och droppar förekomma i ny lack.
3

Täck eventuella områden som du inte vill att målade med tidningen och fäst den med målartejp. Detta kommer att stoppa färgen från att oavsiktligt komma på områden som inte behöver det. Lyxbilar typiskt ha fälgar som är dyra också. Se till att tejpen hjulen för att undvika att färgen att få på däcken.
4

Prime lyxbil med bil primer i en sprutpistol, eller i dimma kan bildas. Spraya i långa och snabba slag. Långsamt sprutning kan orsaka droppande att inträffa. Långa slag minimera risken för ränder uppstår. Börja längst upp av bilen och rör sig nedåt, och sedan flytta runt hela omkretsen. Låt varje lager torka innan nästa. Två till tre lager behövs.
5

anbringa färg på samma sätt som primer. Måla i långa, snabba drag. Låt tid att torka mellan lagren. För att hålla din lyx bilens lack ser lyxig, inspektera färgen efter varje skikt. Om en bula eller dropp om hittat, sand ner det försiktigt och återanvända färg till det området.
6

Applicera klarlack på hela bilen. Två lager räcker. Klarlack ger din lyxbil en skimrande, glänsande utseende som är mer polerad än en vanlig lack. Tillåt upp till 24 timmar för att härda innan du utsätter din bil för extrem värme eller kyla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129688.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.