Hur får vatten Tillfälligt Transmission Fluid

När vatten kommer in i transmissionsolja, har du ett mycket litet fönster för att få ut det innan vattnet kommer att orsaka permanent skada på din sändning. I själva verket, om du har startat bilens motor eftersom vattnet kom i transmissionsolja, kommer vattnet har dragits in i din sändning. Det kan då orsaka rost, uppbyggd, självhäftande förlust på kopplingen, expanderande, farliga ångor och behovet av överföring byggas. Du kan dock försöka få vattnet ur transmissionsolja och hoppas att ni har förhindrat att det behövs en överföring ombyggnad. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Handskar
Jack hiss eller ramp lyft
Skiftnyckel
Stor hink
Längd på slang med diameter nog att passa över dräneringsröret
Ny transmissionsolja Review, en assistent
Visa fler instruktioner
1

sätta bilen i parken och engagera nödbromsen. Sätt på dig handskar och skyddsglasögon.
2

Lyft bilen så att du kan nå överföringen pannan. Ta överföringen pannan med skiftnyckeln. Skruva bort avtappningspluggen och tappa ut vätskan i hinken.
3

tillbaka avtappningspluggen och fyll behållaren med transmissionsolja.
4

Lokalisera kylare-ut linje, som tar olja från transmissionen till kylaren. Koppla bort raden från kylaren. Placera ena änden av längden av slangen över linjen änden och placera den andra änden av längden på slangen i hinken.
5

Har din assistent starta motorn och sätta bilen i friläge. Medan en person klockor vätskan häller i hinken, behöver den andra personen att lägga till fler transmissionsolja för att hålla nivån tillräcklig. Fortsätt att spola fluiden genom på detta sätt tills den vätska som kommer ut i hinken är så rena som den vätska som hälls i transmissionen.
6

Stäng av motorn. Anslut kylare-utledningen till kylaren. Kontrollera nivån transmissionsolja innan du slår på motorn igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129687.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.