Fakta om Bil Hydraulik

Många låg ryttare bil entusiaster har lagt hydraulisk lyft kit till sina låga ryttare för att kunna köra över upphöjda områden, såsom vägbulor , som tidigare var svåra att köra över med en låg ryttare . Det enkla konceptet har utvecklats till bilar och lastbilar ska kunna hoppa eller hoppa uppemot sex meter från marken med hjälp av ett hydrauliskt system . Typer

En bil med en grundläggande hydraulisk lyft kit har en pump för att driva alla 4 - hjuliga hydrauliska hissar och en bil med en avancerad hydraulisk lyft kit har en separat pump för att driva den hydrauliska hissen på varje hjul . Addera Varning

i vissa fall , om hydrauliken sluta fungera korrekt , kommer du inte att kunna köra fordonet tills hydraulik repareras , vilket kan bli kostsamt .
Effekter

Många låg ryttare ägare gör tricks , såsom rygg humle och humle kanin , med sin bil för att visa upp de hydrauliska kapacitet .

Kända Ties

Många rap videos har bilar på hydraulik eftersom många rappare , inklusive Snoop Dogg och Dr Dre , egna låga ryttare på hydraulik .

Fun Fact

Många av de bilar som hop i filmer använder ett 12 - batteri , 72 - volts strömkälla för att driva alla 4 - hjulen självständigt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124374.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.