Vad betyder det när det Försiktighet tänds i en Ford Focus?

Om det är något fel med hur din Ford Focus är i drift, får en varning tändas. Dessa lampor kan innebära en mängd olika saker - från en indikation på att du har ont om gas eller att oljan behöver bytas. Gas, Gas Cap och Tire Pressure

En försiktighet ljus kommer att gå på när bilen är låg på gas eller om du behöver kontrollera tanklocket. Ett utropstecken i mellan tvärsnittet av ett däck innebär att din däcktrycket är låg och du behöver för att pumpa upp dina däck.
Lights Motor
p Det finns tre motor varningslampor som kan gå ut i din Focus - motorns oljetryck ljus, motorns kylvätsketemperatur ljus och tjänsten motorn snart indikator. Den kylvätska ljus betyder att temperaturen är för hög, medan trycket ljus betyder att oljetrycket är under det normala intervallet. Tjänsten motorn ljus innebär att din Focus behöver ett oljebyte eller annat underhåll. Om en skiftnyckel visas, innebär att din sändning måste inspekteras för problem med drivlinan.
Bromsar

Om ABS tänds eller blinkar, Det indikerar ett problem med din låsningsfria bromssystem, och bilen bör tas in för service. Bromssystemet lyser när din bromsvätska är låg eller om dina bromsar måste inspekteras.
Andra Caution Lights

Andra försiktighet lampor kan gå vidare i din bilen när batteriet är lågt eller inte laddas, är säkerhetsbältena inte fast eller en dörr är öppen. Airbag indikatorer och dragkraft-kontroll lampor kan också komma på. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128839.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.