Hur man använder 15W-50 Mobil 1 i en Mercedes Benz E320

Mercedes Benz E320 tillverkades från slutet av 1990-talet genom 2000-talets början. Det är medelstor bil i Mercedes produktlinje (mellan nybörjar C-klass och flaggskeppet, stora kropp lyxiga S-klass sedaner). Det E320 fanns i coupe, sedan, och egendom (herrgårdsvagn) modeller. Men de motorer och chassin är identiska för alla tre. Mercedes Benz rekommenderar att använda syntetisk olja i sina motorer och utrustar sina bilar med Mobil 1 olja från fabriken. Använda Mobil 1 15W50 olja i någon av de E320 modellerna är enkel och snabb att göra. Saker du behöver
Mobil 1 15W50 olja
plasttratt
Pappershandduk
Visa fler instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr på din E320 och lokalisera huven spaken i fotutrymmet. Det kommer att vara till vänster, under den främre instrumentpanelen. Dra i spaken för att lossa huven.
2

Öppna huven för att avslöja motorrummet och leta oljepåfyllningslocket placerad ovanpå motorn, på höger sida.

3

Avlägsna mätstickan ligger nära motorn oljepåfyllningslocket och torka det rent med en pappershandduk. Sätt tillbaka mätstickan i motorn och dra ut den igen för att läsa den aktuella motorns oljenivå.
4

Lossa oljepåfyllningslocket och ställ den åt sidan. Sätt en plast tratt i oljepåfyllningsöppningen och långsamt hälla i extra olja som behövs på motorns oljenivå läsning.
5

Ta bort tratten och skruva oljepåfyllningslocket igen, och stäng sedan huva. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128674.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.