Tecken på Slitna Struts

Vehicle strävor är en integrerad del av fordonets upphängningssystem. Mycket liknande konstruktion och funktion på fordons stötar, stöttor ger ett fordon kropp ram med enormt stöd och vägledning, att lägga till den övergripande stabiliteten och rida i ett fordon i rörelse. Accelerated däckslitage

Struts hjälper till att hålla en bilens däck korrekt inställd och under lämplig spänning. Slitna stöttor kan accelerera däckslitage genom att negativt påverka hjulinställning och stabilitet, vilket leder till onormala mönster däckslitage och tryckpunkter.
Fordon Sway

En bil som gungar alltför mycket åt sidan, speciellt över ojämn eller ojämn terräng eller vid höga hastigheter, är ofta en bil som har slitna stag. Slitna stöttor förlorar sin förmåga att hålla en bil under lämplig spänning och kontroll, som gör det möjligt för en farkost att uppleva överdriven kroppen svajar. Addera ditt fordon Hop

Ett fordon som humle överdrivet samtidigt drivs över grov och /eller ojämn terräng är normalt ett tecken på slitna stag. Slitna strävor förlorar sin förmåga att effektivt begränsa överdriven fordonets rörelse.
Läckande Struts

De flesta fordon strävor är fyllda med någon typ av hydraulvätska. När stöttorna går dåligt, de ofta gånger börjar läcka, ett tillstånd som lätt kan ses som de läckande hydraulvätska droppar ner längden på staget.
Gnälliga Struts
< p> Högljudda gnissel är ofta tecken på slitna stag. Som stöttor börjar att bära och förlorar sin förmåga att fungera väl, deras inre mekanismer börjar gnissla och göra buller när de går upp och ner i strut kroppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124520.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.