Hur Lube en Kopplingskabel

Om motorcykeln inte har skiftande utjämning , behöver du förmodligen att smörja kopplingen kabeln . De bör smörjas upp till två gånger om året för maximal prestanda . Följ din tillverkarens förslag för viskositeten . Om oljan är för tjock , kan det orsaka klibbiga plattor och /eller en koppling som slirar . Genom att byta olja i kopplingen , dessa symtom förbättras ofta . Saker du behöver
bakre stativet
spetstång
Kabel spay smörjmedel aerosol med jigg
Kabel fett
Visa fler instruktioner
1

placera cykeln på en bakre stativet . Koppla slutet kopplingskabel som är ansluten till kopplingen genom att skruva loss den räfflade justeringsringen . Dra justeringsringen från huset och tar bort kopplingen kabeln genom justeringsanordningen facket och stänga av spaken .
2

Skruva justermuttern tillbaka in i huset för att ansluta kabeln igen när du är klar . Anslut kabeln glidmedel jiggen till slutet av kabeln . Anslut oljepåfyllningstuben till jiggen .
3

Spraya kabeln under flera sekunder , hålla burken upprätt . Fortsätt att spraya i korta , snabba skurar tills smörjmedlet läcker från den andra änden av kabeln . Smörj nippel i änden av kabeln. Installera det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128713.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.