Hur du välja den bästa Vindrutetorkare

Ineffektiva vindrutetorkare kan leda till minskad öppenhet i dåligt väder. Detta kan orsaka osäkra körförhållanden och kan leda till olyckor som kunde ha undvikits. Välj de bästa vindrutetorkare för dina specifika körförhållanden och klimatet när det är dags att byta ut dem. Detta kommer att bidra till att du och dina passagerare förblir säker även när du reser i dåligt väder. Instruktioner
1

avgöra vad som är mest sannolikt att skada dina vindrutetorkarna. Tänk på det största hotet mot din vindrutetorkare som du överväga alternativen för torkarbladen. De bästa vindrutetorkare för en person kanske inte fungerar för någon vars vindrutetorkare föremål för olika risker.
2

Tänk standard torkarbladen om du letar efter kostnadseffektivitet. Dessa är också känd som all-väder vindrutetorkare och är det bästa alternativet om du bor i ett milt klimat där extrema vädret inte kommer att påverka livslängden på dina torkarblad.
3

Tänk vindrutetorkare med bifogade fenor och en aerodynamisk arm om du reser på motorvägshastigheter för det mesta. Dessa vindrutetorkare är utrustade med fenor för att ge downforce och låta bladen att stå i ständig kontakt med glaset av vindrutan även vid höga hastigheter. Välj speciella kallt väder vindrutetorkare om du bor
4

i en särskilt kallt och snöigt klimat. Dessa torkare är kraftigare än vanliga blad, och i allmänhet har en specialiserad gummibeläggning för att hålla dem från att bli igensatt eller orörliga i snö.
5

Välj vindrutetorkare tillverkade av UV-beständigt gummi om det lokala vädret är allmänhet varmt och torrt. Enligt nätverket för arbetsgivare Traffic Safety, "Sommaren har en tendens att torka-out torkarblad, vilket gör dem sköra nog att spricka och falla sönder." UV-resistent torkarblad torkar inte och spricker så fort som alla väder vindrutetorkare, så de håller längre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126213.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.