Toyota Avalon Problem Transmission

Även Toyota generellt har ett rykte för pålitlighet , även bilar som är väl underhållna ibland sönder . Enligt Samarins.com , är fordonets transmission högt på listan över " lätt - att - bryta " bildelar , och är också en av de mest dyra att åtgärda . Gears Slipping

En utsliten växellåda i din Toyota Avalon kan uppleva redskap som halka . Gears halka när de flyttas och omedelbart återgått till den tidigare växeln . När en överföring börjar uppleva halka kugghjul , krävs det normalt tjänst från en utbildad mekaniker som specialiserat sig på överföring arbete .
Låg eller gamla vätskan

Transmissionsolja för din Toyota Avalon bör spolas och bytas var 30.000 miles . Transmissionsolja ska kontrolleras när motorn är igång vid normala temperaturer . Om vätskan är låg , bifoga en tratt till oljestickan linje och lägga mer automatisk transmissionsolja . Om vätskan luktar bränd toast eller barbecuesås , måste den bytas ut .
Växling Svårighetsgrad
Slå

på din Toyota Avalon och förskjutning mellan olika redskap medan fordonets nödbromsen på . Om överföringen gör några stora ryck eller om det tar längre tid än en sekund mellan kugghjul , som är ett annat tecken på att transmissionen behöver service .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129999.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.