Hur man installerar en Seat Bar Belt Harness

Ett säkerhetsbälte sele bar ger mer trygghet och skydd till en förare än en vanlig bil bilbälte återhållsamhet. Denna enhet är populär bland yrkesförare och entusiaster racing. Du kan installera de flesta sele barer utan att borra eller manipulation med bilens kropp alls. Staplarna kräver väldigt lite kunskap för att installera dem, men du kommer att behöva ta isär din bilbarnstol för att installera dem. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

bort sätena från bilen genom att ta ut skruvarna som håller sätet fästen till kroppen av fordonet . Använd en skiftnyckel för att lossa muttrarna.
2

Lyft mattor på golvet i bilen för att komma anslutningspunkten av inventarier säkerhetsbälte och ta bort dem. Ta den övre delen av säkerhetsbältet från sidorna av bilen för att ta de fixturer ut helt. Addera 3

Ställ sele bar på plats med monteringshålen linje över hålen där säkerhetsbälten matcher var belägna. Byt ut armaturer och muttrar, dra åt dem precis tillräckligt för att hålla selen bar stadigt.
4

Fäst de vertikala stödstavarna till golvet fästen och säkra dem på plats med den nedre änden av säkerhetsbältet fixturer . Justera selen bar så det är anordnat i önskad höjd.
5

Dra åt bultarna som håller selen bar på plats för att säkra den. Anslut upp stödstavarna i selen bar via anslutningspunkten och dra åt dem ordentligt.
6

Byt mattor på golvet i bilen och ställa in sätena på plats. Fäst monteringsfästena av platserna till bilen.
7

Thread selens remmar genom selen bar och justera dem efter din storlek och komfort.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127856.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.