Hästkrafter Krav för Servostyrning

Servostyrningssystem fungerar med ett fordons upphängningssystem, vilket tillåter föraren att vrida ratten utan större ansträngning. Även bilar med manuell styrning görs fortfarande, de flesta nya bilar tillverkade med servostyrning, oftast drivs av ett hydrauliskt system. Det tryck som krävs för pumpen levereras från vevaxeln genom en remdriven pump, som förbrukar effekt från motorn. Konsumtion

En hel del kontroverser finns runt hästkrafter förbrukning för servostyrning. Det finns många aspekter som bidrar till arbetet i ett servostyrning, inklusive utomhustemperatur, visade motorvarvtal och remskiva size.Tests gjort på Dyno stativ som en pump på en sen modell bil som ger ett flöde på 3,2 liter per minut vid 5400 motorvarv per minut förbrukar ca 1,8 hk utan belastning appliceras på styrsystemet. Detta test utförs med bandet avlägsnats ur servostyrning remskiva.
Strömförbrukning i styrningen belastning

Mestadels vi applicera belastningen på styrsystemet när bilen är i stationärt läge. I detta fall, medan trycksättning av systemet, kommer konsumtionen att stiga till omkring 3.7HP. Således, ibland, när styrsystemet är trycksatt på en liten bil, luftkonditionering kompressor, och även generatorn, kommer att stängas av för att kompensera dragningen av kraftsystemet. Dessa tester genomfördes av AMET (Automotive Engineering Technology) avdelning från Minnesota State University, Mankato.
Pumptyper

Sammanfattningsvis måste vi förstå olika bilar använder olika storlek pumpar servostyrning och konsumera olika mängder energi. Ju mindre pumpen, den lägre volymen av flödet, vilket resulterar i lägre energiförbrukning. En större pump befaller större volym flöde och fler förbrukning makt. Större pumpar installeras på större bilar med starkare motorer. Således påverkar servostyrningen inte arbetet i fordonet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127556.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.