Taklucka stängs inte på en 2000 LeSabre

Den 2000 Buick LeSabre är en full-size sedan tillverkas och säljs av General Motors. Bilen tillverkades 1959-2005. Vissa modeller av bilen har ett sportpaket och tillval taklucka. Takluckan styrs från en strömställare placerad inuti fordonet, som måste vara i rätt läge för att takluckan ska fungera. Inspektera soltak spåret, manöveromkopplare och tändning att felsöka en taklucka som inte går att stänga. Saker du behöver
Pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid till "tillbehör" eller "On" läge. Bilen måste vara i något av dessa två positioner för att fungera takluckan. Luckan fungerar i upp till 10 minuter efter det att bilen har stängts av.
2

Dra tillbaka solskyddet manuellt. Solskyddet måste vara fullt öppen för att använda takluckan.
3

Avlägsna smuts och föremål från takluckan spåret. Smuts inom spåret hindrar takluckan stängs. Torka av banan med en pappershandduk.
4

Avlägsna smuts från takluckan switch. Omkopplaren är placerad i den övre konsolen mellan förar-och passagerar-visir solrum. Torka av brytaren med en fuktad pappershandduk.
5

Håll taklucka omkopplaren bakåt för att öppna takluckan. Se till att du håller ned strömbrytaren. Håll i 5 sekunder.
6 p Om din taklucka ändå inte kommer att stänga efter att ha utfört stegen ovan, kan din LeSabre ha ett elektriskt fel, i vilket fall du ska ta det till en bilmekaniker. En utbildad professionell har rätt verktyg för att reparera detta problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130700.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.