Hur Jämför klimatstyrningskompressorer

klimatstyrningskompressorer är pumpar som drar köldmedium att svalka ett område. A /C kompressorer kan användas i ett fordon, fönster enhet eller enhet utanför en byggnad eller hem. En kompressor består av en kompressor kropp och kopplingsenheten. Utan kompressorn, kommer luftkonditioneringen fungerade inte. Jämföra kompressorer hjälper dig att få mest för dina pengar. Instruktioner
1

Analysera avslutning på luftkonditioneringen luftkompressor. Kompressorer består av olika material, inklusive rostfritt stål och krom. Rostfritt stål är dyrare, men är mer hållbara än krom. För fordon, är krom lägre vikt och därmed tar mindre gas för att fungera.
2

Titta på den spänning som krävs för luftkonditionering kompressor. Spänning indikerar hur mycket ström kompressorn behöver för att fungera. Till exempel bostäder kompressorer använder 230 volt.
3

Analysera klimatstyrningskompressorer för egenskaper som hjälper dig att förbättra prestandan. Till exempel kommer fukt och damm motstånd öka luftflödet. förhindrar uppbyggnad av olika partiklar. Kontrollera om ormliknande band bidrar till att förhindra bältet glider.
4

Undersök vilka kompressorerna körs med olja eller el. Fastställa vilket som bäst skulle passa dina behov. Oljefria kompressorer kräver lågt underhåll medan de som drivs av olja måste underhållas ofta. Men elektriska kompressorer är inte lika hållbart som de som använder olja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127608.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.