Hur man tar bort Saab bränslepump

En bränslepump används för att leverera bränsle till förgasaren eller insprutningssystemet. Det är nödvändigt för att motorn och bilen ska fungera väl. Precis som alla andra delar på bilen, kan en bränslepump går dåligt över tid. Byte av bränslepump på en Saab liknar byta bränslepumpen på någon annan typ av bil. Detta kan vara en utmanande uppgift som kommer att kräva en hel del tålamod, men det kan fyllas i av de flesta bilägare. Saker du behöver
skruvmejsel
trasa
silvertejp
Vise grepp
Handduk
Brukskniv
Visa fler instruktioner
1

Bänd upp säkringsdosan som sitter under instrumentbrädan med en platt skruvmejsel. Dra rätt säkring för bränslepumpen efter bilens manual. Pop huven på bilen och koppla den negativa batteripolen som en säkerhetsåtgärd.
2

Hitta området bränslepumpen enligt en heltäckningsmatta klaff bakom baksätena. Ta bort de vita och svarta bränsleledningar och den elektriska anslutningen. Täck utanför området med en trasa och tejp för att förhindra spill
3

bort den svarta plastringen som håller hela aggregatet bränslepumpen på plats. Bända loss den med en skruvmejsel. Skjut skruvmejsel i öppningen och dra ner på den med skruvstäd grepp till pop ringen på sin plats.
4

Ta ut monteringen bränslepumpen. Dra upp och vrida lite på det. Vicka det tills monteringen kommer ut och placera en stor handduk över öppningen för att täcka upp rök.
5

Ta isär aggregatet för att lokalisera bränslepumpen. Dra av den nedre koppen på botten av enheten och demontera silen och gummi packningar omger bränslepumpen. Ta bort de röda och svarta sladdar. Skär den gamla bränsleledningen från toppen av bränslepumpen med en mattkniv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131065.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.