Hur man byter insidan backspegeln i en Ford F-150

backspegeln på Ford F-150 inte bara tillåter dig att se fordon och vägförhållanden bakom dig, och hjälper dig att visuellt kontrollera om något du dra i baksidan av lastbilen medan du kör. Utan den skulle du ha svårt att veta om något lossnade eller föll ut. När spegeln åldrar, blir glaset gulnade och missfärgade. När detta händer, är ersättning det enklaste alternativet för att korrigera problemet. Saker du behöver
Number 8 torxmejsel
Visa fler instruktioner
1

Push spegeln upp så att glaset är vänd mot taket på F-150. Det ger dig bättre tillgång till kabelnätet och set-skruven på botten av spegeln.
2

Koppla den lilla kabelstammen vid basen av backspegeln. Selen har två plast-kontakter och en mycket liten plast lås. Bänd låset upp, och dra de två ändarna av kontakterna från varandra. Om din F-150 inte har en spegel med en kompass i det, hoppa över detta steg.
3

bort set-skruven från botten av spegeln med ett nummer 8 TORX .
4

Skjut basen av spegeln uppåt för att lossa den från metallen knappen limmas på vindrutan.
5

Placera basen av den nya spegeln på Fords vindrutan, direkt ovanför metall knapp limmas på vindrutan. Skjut spegeln på knappen tills det sitter på plats.
6

Skjut upp spegeln så att glaset är vänd mot taket på F-150, och sedan dra åt skruv för att låsa spegeln på metall-knappen.
7

Skjut de två ändarna av ledningsnätet tillsammans, och tryck litet lås för att hindra de två delarna från att separera i framtiden. Återigen, om din F-150 inte har en kompass inbyggd i spegeln, hoppa över detta steg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127444.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.