Hur man byter en strålkastare i en Jeep Wrangler JK

Strålkastarna är en viktig säkerhetskomponent på din Jeep Wrangler JK. Utan dem, skulle köra på natten eller i dåligt väder både svårt och farligt. Över tiden kommer strålkastarens glödlampor brinner ut och behöver bytas. Lyckligtvis kan ersätta en strålkastarlampa göras nästan var som helst så länge du har en händig. Istället för att betala någon annan att göra det, ta några minuter och ändra dina egna lökar. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
platt skruvmejsel
Torx T-15 förare
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och stötta upp med sin metal prop stav.
2

Lokalisera de svarta hållarna på grillen. Använd en Phillips skruvmejsel för att vrida fästskruvarna om 1/4-turn moturs för att lossa dem sedan dra ut dem. Om du har en nyare modell JK, kan du behöva bända hållarna ut med en platt skruvmejsel.
3

Dra grillen off av Jeep genom att försiktigt rycka på vänster nedre -sidan och sakta arbeta mot den högra sidan. Koppla indikatorlamporna, som du drar gallret bort, genom att låsa upp glidande röda fliken och trycka på den röda frigöringsflikarna på baksidan av pluggen, som sitter på baksidan av indikatorlamporna. Samtidigt trycker de röda flikarna, dra ur kontakten.
4

Ta bort de fyra skruvarna på metallringen runt strålkastare med en Torx T-15 förare. Dra försiktigt ut strålkastare montering och ta bort strålkastaren från huset genom att vrida den ca 1/4-turn moturs.
5

Skjut den röda fliken på lökens kontakten för att låsa lampan kontakten och ta bort glödlampa. Sätt i den nya lampan och låsa kontakten genom att skjuta den röda fliken i motsatt riktning. Sätt strålkastaren i huset och vrid det 1/4-turn medurs för att låsa den på plats.
6

tillbaka strålkastare montering och skruva fast den med de fyra Torx T-15 skruvar och förare. Upprepa steg 4 till 6 om andra strålkastare montering vid behov.
7

Flytta gallret tillbaka till sitt ursprungliga läge och koppla in tänds när du gör det. Anslut indikatorlamporna genom att ansluta de två plast kontakterna och dra den röda fliken tillbaka till det låsta läget.
8

tillbaka gallret genom att sätta hållare och vrida dem 1/4-turn medurs med Phillips skruvmejsel. Om du äger en nyare modell Jeep, infogar hållarna genom att skjuta dem i sina hål. Se till att grillen är säker och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128357.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.