Hur du gör din egen bil Carpet

Automotive mattan tål mycket slitage: husdjur, barn, hög gångtrafik och hem förbättringsprojekt kan orsaka en lista av spill. Många företag säljer mattor av gården om du är intresserad av att forma din egen ersättare. Inte bara kommer det att spara pengar, men du kan också välja en annan färg för att ändra utseendet på inredningen. I själva verket, en mängd olika återförsäljare bilmatta tillåter dig att ta mattprover att hjälpa dig att se vad slutresultatet av dina mattor installationen kommer att se ut. Saker du behöver
Vacuum Fyrstjärnigt Tänger bitars
Brukskniv
Bricks
Carpet självhäftande
Handskar
Mask
Visa fler instruktioner

1

Vakuum din gamla mattor för att minimera mängden damm rörs upp när den avlägsnas. Rulla ut den nya mattan så att mattan fibrer att platta medan du isär bilen.
2

bort säten, säkerhetsbälten, pedaler, inuti konsolen och interiör trimning genom att vrida bultarna moturs med stjärna bitar eller en tång som har en skruvstäd-liknande grepp. Förvara alla bultarna i ett säkert område för återmontering bilens interiör. Lyft den gamla mattan i ett hörn.
3

Dra upp på mattan runt den yttre omkretsen av bilen. Placera den gamla mattan ovanpå den nya mattan. Håll ned omkrets av mattan med tegel.
4

Klipp genom den gamla mattan till den nya mattan med en mattkniv. Gör snitt i mattan som radas upp med hål för säkerhetsbälten, bultar och säten.
5

Fastställa nya mattor inne i bilen och centrera den. Applicera matta tejp runt omkretsen av bilens interiör. Tryck mattan ner med handen. Låt mattan torka i minst 24 timmar.
6

Twist bultarna för säten, säkerhetsbälten, interior trim, mittkonsolen och pedaler med din stjärna bit. Dammsug mattor till fluff upp mattan fibrer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126865.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.