Hur du hittar en butik Car Painting

Om du planerar på att hålla din bil för livet av fordonet eller ens för mer än 10 år, någon gång du kommer att behöva ha det målade. I vår snabba, råvaru-ekonomi, har bilarna blivit nästan disponibel, och normalt den enda gången du har en bil målad är när du har kropp arbete på grund av en olycka. I själva verket, den stora majoriteten av potentiella målerier är faktiskt kroppens butiker. Om du är en av de relativt få som kan måla din bil utan karosseri, här är några tips som hjälper dig att avgöra var att ha den målad. Instruktioner
1

Bestäm vad som är viktigast för dig när det gäller målning i fråga om pris. Om du letar efter ett jobb gjort till perfektion för att framhäva din klassiska samlare bil, dina val kommer att vara få och dyra med prislappen varierar från $ 5.000 till $ 25.000, ta upp till en månad att slutföra. I de flesta fall kan du få en mycket bättre affär om du letar efter någon form av strukturell förbättring och målning ingår som en del av tjänsterna. I andra änden av spektrumet, kan du få lite färg stänkte på plast och plåt för $ 200 som kan fyllas i på en eftermiddag.
2

Bestäm hur länge du behöver måla jobb till sist . Den low-end priset kommer aldrig ser bättre ut än måttligt trevligt, och det kommer att börja minska första gången du ger det en bra tvätt. De mer avancerade jobben kommer att använda överlägset material och har potential att varar så länge du är villig att ordentligt skydda och vårda målgång. Finishen på en vintage Rolls Royce kan lätt överstiga 50 år. De flesta mid-range måla jobb har en 3 - till 4-års garanti, men kan pågå mycket längre om ordentligt behandlad. Detta är en realistisk förväntan för livslängd på billack.
3

Diskutera bil målning med så många människor som du kan. Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan lära från människor som har undersökt detta ämne. Jag har hittat de bästa människor att prata med om det här är också lätt åtkomliga. Goda exempel är underhåll folk i lägenhet samhällen eller fastighetsbolag, postanställda, Automotive Services klädsel, och många privata bil service och verkstäder.
4

Besök minst tre och antagligen fem till sex paint butiker för att få en uppskattning. Var uppmärksam på vilken typ av behandling du får när du ber om en uppskattning. Lägg märke till den roll den person du talar med pjäser i verksamheten, det vill säga, om han är ägare, chef eller servicechef. Ju närmare du kan komma till ägaren, desto mer information du kan komma in i den typ av verksamhet.
5

gå online och forskning Better rapporter Business Bureau för någon du funderar. Om verksamheten har även ett klagomål, i de flesta fall bör du undvika det. Mer än två klagomål är helt oacceptabelt.
6 p Om ingen du har talat med har hänvisat dig till ett företag du funderar på, så fråga runt för att se om du kan lära dig något om den här butiken. Många gånger kan du få information från kontakter, vänner och släktingar när du nämner en firma som du inte kommer att få när du ber om en allmän remiss.
7

Be att få se prov på arbetet . Om det är ett välrenommerat företag, kommer det att finnas ett antal kunders fordon på tomten eller i processen. Kontrollera att se hur de stora ytorna visas, och särskilt notera hur trånga hörn är målade och hur gränser och utseende gjutning.
8

Fråga om de garantier och alla de olika paket som erbjuds eller priser. Många målerier kommer att ge dig ett lågt pris tänkande som kommer att tjäna ditt företag, men för ett par hundra mer dollar kan du få en finish i världsklass på din bil.
9

analysera om citatet är så högt att avskräcka dig från att hyra butiken för att måla din bil. Också överväga om ett lågt pris är bara en utgångspunkt, och du ställer dig upp för extra avgifter. Om de lägre priserna ger sämre resultat, då värdet är inte acceptabelt och du bör undvika att service. Dock kan vissa företag gör stora arbete för dig, men riktar snabbt in och ut jobb för låga priser. Se till att du bestämma exakt vilken typ av företag du talar med. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124217.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.