Hur att hålla fåglar från att bygga bon på motorn i en bil under huven

Fåglar som är redo att boet lockas till säkerhet, skydd och värme regelbundet finns under huven på bilar. Om inte bort i tid, kan fåglar och deras bon utlösa förödelse på din bil genom att starta bränder och igensättning din motor. Att lära sig att förhindra fåglarna från att bygga bon under huven på din bil är viktigt om du vill hålla din bil i bästa skick möjligt. Saker du behöver
fågel motbjudande orm
Toy eller uggla
Birdhouses
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla häckande material från under huven på din bil. Om fågeln har redan byggt boet helt, rekommenderar University of Illinois College of Veterinary Medicine placera boet i en plast en gallon glass behållare och spika den till ett närliggande träd så högt du kan nå.

2

Spray en fågel motbjudande, liksom fågel Shield eller liknande, på toppen av din bils huva och på alla däck. Följ anvisningarna på etiketten för bästa resultat. Du kan köpa fågel avskräckande medel hemma och trädgård butiker.
3

Placera olika objekt på motorhuven på bilen, som leksak ormar och ugglor, för att skrämma bort fåglar och hindra dem från att komma in bil. Ändra föremålen regelbundet för att förhindra fåglarna från att fånga eller att bli alltför van vid objektet.
4

Ställ ut massor av fågelholkar i din trädgård för att locka fåglarna borta från under huven på din bil. Fåglar leta efter säkra platser för att bygga bon - som fågelholkar. Placera birdhousesna i skuggan och högt upp från marken för att hålla rovdjur borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126689.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.