Hur vill kolla Transmission Fluid i en 5-växlad Volkswagen Golf III

Om du tillbringar mer än en sekund söker efter en transmissionsolja mätstickan på en Volkswagen Golf III , har du spenderat en sekund för länge . VW , tillsammans med många andra biltillverkare , inte ger direkt tillgång till transmissionsolja nivå . Men med rätt material , kontroll av nivån transmissionsolja själv är enkel och kostnadseffektiv . Saker du behöver
Drive - på hissar
Wrench
stor skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kör bilen i ca 20 minuter för att värma upp transmissionsolja .
2

Lyft Golf III i syfte att komma under bilen . Placera drive - om hissar under varje hjul ( bilen måste vara nivå ) och kör på hissar . Om du har tillgång till en bil butik och kan köra över ett underjordiskt arbete bay , är den här perfekt .
3

Leta överföringen . Leta reda på tjänsten kontakten på den nedre högra sidan av transmissionen . Med hjälp av en skiftnyckel , ta bort tjänsten kontakten .
4

Placera en stor skruvmejsel i lastrummet av tjänsten pluggen . Vinkla den nedåt och tryck in den så långt du kan ( du använder skruvmejseln som ett provisorium mätsticka ) . Ta bort skruvmejseln och titta på den . Vätskan bör komma ungefär sex till sju inches upp på skruvmejseln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126690.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.