2007 Chrysler 300 Färger

Välja färg på ett fordon är ett viktigt beslut. Färgen på en bil som inte bara speglar personliga preferenser, kan det också påverka andrahandsvärdet på bilen. Den 2007 Chrysler 300 är en stor lyx-orienterad sedanmodell som fanns i ett brett utbud av klassiska och nyare färger. Whites

Vit är en populär färg för bilar på grund av dess praktiska. Vit färg visar inte damm eller lätt smuts lätt och det är enkelt att skilja från andra fordon utan behov av ljusa färger. Två vita nyanser fanns tillgängliga för 2007 Chrysler 300. Cool Vanilla är en benvit glansigt ton, medan Sten White har en svag grå nyans och glänsande finish.
Pärlor

Pearl bilfärg består av små flingor av glimmer , vilka är av enhetlig storlek, och ge ett fordon en naturlig pärla glans. Denna finish används ofta på lyxbilar familj eller sedaner. Pearl färg ger djup och en färgskiftande effekt när en bil utsätts för ljus. Den 2007 Chrysler 300 finns i fyra pärla alternativ. Inferno Red Crystal Pearl är en mörk, glänsande rött. Linne Gold Metallic Pearl är en ljus guld med en behaglig glans. Brilliant Black Crystal Pearl gör Chrysler 300 ser ännu mer sofistikerad med sin pärla finish och högblank tonen. Det sista alternativet är Marine Blue Pearl, en lätt till medium snygg blå.
Metallics

Metallic billack består av små aluminium flingor som ger bilarna en gnistrande effekt. Bilar med metalliclack har en mycket märkbar glans och inte ändrar färg när de ses från olika vinklar, som de med en pärla finish. Metallicfärger används ofta på sport-inspirerade fordon eller att ge fordonen en edgy look. 2007 Chrysler 300 erbjuder konsumenterna tre metalliska alternativ. Bright Silver Metallic är en ljus nyans av glänsande silver. Silver Steel Metallic är en mörkare nyans av silver, medium i tonen. Steel Blue Metallic är en elegant mörkblå, liknande marinblått.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127927.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.