Hur man tar bort en nyans Factory Vindruta

Ta bort toning från ett bilfönster kan vara en mödosam syssla, men det är inte omöjligt. Nyans är uppbyggd av två lager färgat polyester, om du helt enkelt försöker att dra bort det, kan det första lagret lossna bra, men det andra skiktet förblir. Det finns flera metoder för att ta bort fönster färgton. Om nyansen är på en ny bil, måste du först bestämma att det inte är en del av själva glaset. Den enda fönster toning som kan tas bort är post-produktion, om färgning är införlivat glaset skall glaset bytas ut. Saker du behöver
Ammoniak
Windex
svart soppåsar
Silvertejp flaska
Spray med tvål och vatten blandning
Rakblad
fön eller ånga pistol

Visa fler instruktioner
Ammoniak och Windex Metod
1

Spray fönstret ner med ammoniak och Windex.
2

Ta en svart sopsäck och placera den på glaset. Ammoniak och Windex kommer att få den att fastna.
3

Låt det baka i solen i ca 3 timmar.
4

Börja att skala nyansen off långsamt. Om det lossnar helt, fortsätt, om inte du kan behöva låta det sitta längre. Peel nyansen off i en horisontell riktning parallellt med avfrostning /linjer antenn på ryggen vindrutan.
Duct Tape Metod
5

Ansök silvertejp i remsor som överlappar varje andra om en tum till fönstret (er) som du är ute efter att ta bort nyans.
6

tillåta fordonet att sitta i solen i ca 3 timmar när silvertejp appliceras.

7

Utför ett test genom att dra tillbaka en liten del av silvertejp så långsamt som möjligt. Om nyansen drar iväg med bandet, ska du fortsätta att ta bort all tejp. Om färgtonen fortfarande klibbar, låt det sitta i solen för lite längre och försök sedan igen. Addera Blötläggning & Skrapning metod
8

Börja med att använda ett rakblad att skära en liten del i nyans för att dra färgtonen bort från fönstret för att ta tag i det.
9

Efter dra tillbaka en del av färgton, ta en sprayflaska med såpvatten och spraya på limmet i färgton och på undersidan som du drar tillbaka det.
10

Använd rakblad för att ta bort nyans så långsamt som möjligt. Se till att du har extra rakblad eftersom du behöver mer än en.
Ångkokning /Blow Torkmetod
11

Värm tonade avsnitt du vill ta bort med en hårfön eller ånga pistol inställd så varm som möjligt. Peel tillbaka en liten del av nyans för att gripa och dra
12

.
13

Håll nyansen , föna eller ånga mellan nyans och fönstret medan långsamt dra färgtonen bort från fönstret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125061.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.