Hur sluta skada Frontspoiler av 300C

Det är inget fel med att vara lite överbeskyddande av din bil. Kontrollera alla konstiga ljud och polering ut varje repa direkt efter att du ser dem kan hålla dina 300C i ursprungligt skick, hålla den igång längre och öka andrahandsvärde när det är dags. Tyvärr vet vi alltför väl att det finns vissa saker som vi inte kan förhindra, nämligen skador som orsakats av slarv av andra förare. Den del av din 300C som sannolikt kommer att bära bördan av denna verklighet är stötfångaren, eftersom den sticker ut parkeringsplatser och brukar exponeras. Lyckligtvis finns det ett par tillbehör du kan använda för att begränsa och förebygga skador. Saker du behöver
Bil bh
Parkering stötfångare beskyddare
Visa fler instruktioner
Bil Bras
1

Bifoga en bil bh till dina 300C och skydda din främre stötfångaren under körning. En bil behå är ett enda stycke av material som täcker hela främre stötfångaren.
2

bort behån när det blir smutsigt att förhindra att smuts som har samlats under det från skrapa stötfångaren.

3

Wash bakom behån och den främre stötfångaren för att ta bort all smuts. Sätt tillbaka behå när både bh och stötfångaren helt har rengjorts och torkats.
4

Fortsätt att hålla stötfångaren bh på hela tiden och ta regelbundet för att rengöra. Regelbunden rengöring kommer att hålla din främre stötfångare ser så gott som ny.
Bildekaler Protectors
5

Bifoga en stötfångare beskyddare till främre och bakre stötfångaren när du har parkerat. Dessa typer av skydd är tunga och tillverkade speciellt för att absorbera långsamma kollisioner som är vanligast i parkeringsplatser och parkeringsgarage.
6

Bogserbåt på stötfångaren beskyddare för att se till att det är på tätt. Du vill ha en fast förbindelse för att maximera skyddet stötfångaren Protector erbjuder.
7

Ta bort stötfångaren beskyddare att haka av den från både främre och bakre stötfångare. Dessa typer av skydd är inte tänkt att fästas under körning och bör tas bort så snart du flyttar dina 300C från sitt fasta läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131382.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.