Förhindra att bilfönstret Frost

Frost är bara vattenånga som deponeras och blev fast, uppstår när luften också är mättad och har en hög luftfuktighet. När du parkerar bilen utomhus, uppstår ett vanligt problem med bilrutor och det är frost nedfall. Detta händer under kalla vinterdagar och kan orsaka isbildning tillsammans med frost. Om du måste parkera din bil utanför eller om du inte har ett garage, det finns några sätt du kan fortfarande hindra din bilfönster från glasyr. Saker du behöver
Shelter
Tarp
Commercial de-frost-lösning
Sprayflaska
Vinäger
70% Isopropylalkohol
Visa fler instruktioner

1

Parkera bilen i ett garage är det mest uppenbara sättet att förhindra frost bilfönster under vintermånaderna. Men om du inte har ett garage, kan du använda ett delvis stängt skjul eller någon annan typ av skydd som din bil parkeringsplats. Om någon av dessa möjligheter är inte tillgänglig för dig, fortsätt med följande steg.
2

Täck hela din bil eller bara änkor med bil tarp. Detta är ett alternativ som tjänar samma syfte som ett garage och är i princip en improviserad skydd, för att hålla temperaturen åtminstone något över frysning nivå. Dessutom är detta inte en lösning tillgänglig och möjlig för alla bilägare, så se till att följa de kommande stegen också.
3

Spray en kommersiell frostfritt bilfönstret lösning över ditt bilfönster åtminstone varje dag. Observera att det alltid är bäst att spraya dina bilrutor på kvällen och låta dem bo så över natten. Det finns olika kommersiella kvalitet lösningar som kan hittas i någon bil kosmetisk butik. Om du inte vill köpa en speciell avfrostning lösning, kan du alltid göra din egen.
4

Gör din egen avfrostning lösning från hushåll material. Blanda en del vatten med tre delar vinäger och häll blandningen i en sprayflaska. Ett annat alternativ är att blanda lika delar av 70% isopropylalkohol, vanligen kallad tvättsprit och vatten. Prova både hemlagad lösning och bestämma vilken som fungerar bättre för dig bilfönster.
5

Spray hemlagad avfrostning lösningen på ditt bilfönster. Applicera ett lager av avfrostning blandning från en sprayflaska, på kvällen och se till att din bil windows helt täckta med lösningen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126537.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.