Borttagning av Chrome Molding

Chrome gjutning är populära på bilar som är 10 till 20 år gamla och har blivit mindre vanligt på senare år. Ta bort krom gjutning är nödvändig när man målar en bil. Bara lämnar krom finns att målas över kommer att förstöra krom. Det bästa alternativet när man målar en bil med krom gjutning är att ta bort listen alla tillsammans. Detta är en uppgift som är relativt lätt och är bara det första steget i processen att måla många äldre bilar. Saker du behöver
Water
Skopa
Avfettaren
Automotive tvål
Rags
Dukar
SPACKEL
Lack tunnare
Värmekanon

Visa fler instruktioner
1

Rengör krom gjutning ordentligt med avfettningsmedel. Häll avfettningsmedel på en trasa och torka listen nedåt. Rengör det att ta bort fett, olja eller slam som har fastnat på krom. Detta gör det möjligt för maskeringstejp för att hålla sig på rätt sätt till krom.
2

Torka kromen med rena dukar och tvätta den igen med bil tvål och vatten. Skölj ordentligt för att ytterligare bort damm, skräp och smuts från krom gjutning.
3

Låt krom gjutning tid att ordentligt torka och använda en värmepistol för att lossa listen från bilen. Slå på pistolen och håll det ytterst nära att trim utan att röra den. Flytta längs hela bit av gjutning och upprepa processen för varje bit som är på bilen.
4

Börja skrapa gjutningen av med en spackel, med början vid vardera änden av pjäsen. Tryck hårt så att gjutningen kommer att släppa från bilen, men var försiktig inte skrapa färgen av bilen. Fortsätt att trycka tills gjutningen börjar lossna. Om gjutningen inte rör sig, använd värmepistol igen samtidigt som du trycker med spackel. När gjutningen börjar släppa dra upp den försiktigt
5

, eftersom det kommer att vara varmt, och ta hela bit av. Hela bit ska dra upp, och om det sliter, startar processen igen med spackel. Upprepa processen för varje bit av gjutning på bilen.
6

Häll thinner på en trasa och torka bort kvarvarande rester från varje del av gjutning. Tvätta fläckar där gjutningen avlägsnades med fordonsindustrin renare tills den är helt ren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127902.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.