Hur man byter en Keyless Entry Remote

Tuta, tuta! Det är ett välbekant ljud för många av oss som är vana att använda en keyless remote system för inresa på våra fordon. När vi förbereder oss för att komma in i våra fordon, är det en enkel klick på en knapp som låser upp bilen. Men det är helt en olägenhet när vi behöver byta ett keyless inresa fjärrkontrollen. Instruktioner
1

Kontrollera om din bil har fjärr keyless inresa som en funktion. Om du precis har köpt en begagnad bil och fjärrkontroller kom inte med på det, avgöra om bilen är utrustad med funktionen.
2

Bestäm märke, modell och årsmodell på ditt fordon . Denna information är nödvändig för att skaffa rätt typ av keyless inresa fjärrkontrollen. Om du inte känner till denna information kan du få informationen från din titel, din försäkring kort eller ditt underhåll bok som säljs med din bil.
3

Skriv ner ramnumret. Det finns ett par ställen för att hitta ditt VIN. Du kan titta nära bottenplattan på vindrutan på din bil för en etikett precis innanför huven område som listar en lång rad. Detta är ditt VIN. Dessutom bör din försäkring kort lista din VIN.
4

Gå till återförsäljaravtalet som säljer din typ av fordon. Ge dem din information om bilen, och de bör kunna beställa din fjärrkontroll.
5

Testa din nya fjärrkontroll. Innan du lämnar din nyckel inuti fordonet, prova att låsa och låsa upp bilen med fjärrkontrollen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124134.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.