Dålig lukt i bilar

dålig lukt i bilar kan orsakas av utspillda drycker, bortglömd mat, mögeltillväxt och mekaniska problem. Dessa luktar typiskt kan maskeras med en starkt doftande luftfräschare eller genom att strö eller sprayning i bilen en produkt som är utformad för att eliminera lukter. Tyvärr är dessa kurer täcker bara upp problemet. Lukteliminering i en bil kräver att du kommer till orsaken. Mekanisk dåliga lukter

Olika lukter kan orsakas av dåligt fungerande komponenter, inklusive avgassystemet, oljeläckage, läckor kylvätska, överskottsfukt i kylsystemet, ett problem i bränslesystemet, koppling eller till och med överföring. Burning lukt kan orsakas av remmar eller bromssystemet.
MoldtestNews

Mögel vanligen orsakas av fukt. Om din bil läcker eller har blivit översvämmade, det finns en god chans att foul smaklös lukt du har märkt beror på mögel. Mögel och mögel kan växa på klädsel, mattor eller ens i kylsystemet. Mögel måste behandlas omedelbart av en yrkesman som specialiserat sig på rengöring bil interiörer eftersom mögel exponering kan utlösa en rad hälsoproblem.
Random Luktar

Överbliven mat, antingen en glömd matsäck eller resterna av en snabb måltid som på något sätt hamnade i ryggen golvbrädorna, kan sönderdelas och mögel i bilen. Spilld drycker har också samma effekt, särskilt om du bor i ett varmt klimat. Om du har barn, kan en förlorad kopp eller flaska formel eller mjölk som har rullat under sätena göra hela din bil luktar illa. Forgotten objekt i stammen kan också orsaka dålig lukt om de släpps ut eller vänster i värme under långa perioder.
Härdning dålig bil Luktar

Automotive luftrenare är bra vid maskering dofter, men de kan faktiskt inte bli av med lukten. Du måste räkna ut varför bilen luktar illa och ta bort, städa, reparera eller byta ut den komponent som orsakar lukten, för att bli av med lukten. I många fall bör schamponering mattor och säten i din bil hjälpa. Mögel bör hanteras av en professionell för att minska potentiella hälsoproblem och se mögel fullständigt bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131590.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.