Hur man använder en Hi-Lift till Jack en Jeep

Hi-lyftdomkrafterna är ett varumärke av fordon uttag gjorda för användning främst i off-road-miljöer. Uttagen har varit i produktion i över 100 år, och deras off-road purposing gör det vanligt för dem att kunna användas som ett uttag på olika modeller av Jeep. Saker du behöver
Crank-up stabilisator
Stoppklossar
Visa fler instruktioner
1

Chock motsatt hjul för slutet du ska lyfta. Till exempel, om du ska lyfta det främre passagerarsätet hjulet, Blockera framför och bakom de bakre passageraren hjulet.
2

Stabilisera Jeep för att förhindra tippning av fordonet när den lyfts. Placera mellanlägg under ramen nära hjulet som ska lyftas. Veva stabilisatorn tills toppen är fast mot undersidan av ramen. Addera 3

Placera domkraften under stötfångaren närmast hjulet höjas, i linje med hjulet. Se till att basen av uttaget är på fast, plan mark. Kontrollera att se till att vända spärren är hela vägen upp. Spärren är spaken på sidan av domkraften nära botten. Domkraften ska inte skruva upp om spärren inte upp.
4

Håll domkraften på plats, och dra i handtaget tills det lossnar från klämman som håller den mot domkraften. Flytta långsamt handtaget upp och ner tills den nedre löparen av domkraften kommer i kontakt med stötfångaren.
5

Fortsätt att pumpa handtaget tills hjulet höjs är tillräckligt långt från marken. När hjulet lyfts, låsa jack tillbaka handtaget på plats mot uttaget.
6

Veva stabilisatorn tills den sitter stadigt på plats på undersidan av ramen för att stödja lasten.

7

När du är redo att sänka lasten, ta bort stabilisatorn och flytta vända spärren hela vägen ner. Lås upp handtaget från domkraften och dra runt tills hjulet befinner sig på marken och den nedre löparen inte längre är i kontakt med stötfångaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129722.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.