Vilka är orsakerna till Förgasare Översvämning?

Förgasaren är en av de viktigaste delarna av ett fordon. Dess uppgift är att reglera hastigheten på motorn. Det gör detta genom att mäta mängden luft som krävs för den hastighet med vilken du vill resa: det drar en liten mängd luft och bränsle vid låga hastigheter, vilket ökar det beloppet som du skynda. En översvämning förgasare kan leda till allvarliga problem, men du kan förhindra problemet genom att lära om en del av dess potentiella orsaker. Dirty Bränslesystem

tiden kommer bränslesystemet täppa grund skräp som ansamlas i förgasaren. När det händer, är det dags att rengöra förgasaren. Stäng av motorn innan du tar bort luftfiltret. Lägg en handduk eller något annat skyddande material runt den för att säkerställa att förgasaren renare du ska använda inte sprida sig till andra delar av motorn. När du använder rengöringsmedel, använd en stålborste för att rengöra överflödig olja som har gummerade runt förgasaren.
Överdriven Bränsletryck

En normal bränsletrycket är 6,5 £ . per kvadrattum. Högt bränsletryck - oftast på grund av en bränslepump som är defekt eller sliten - kan orsaka förgasaren översvämningar. Kontrollera bränslepumpen, eller om du saknar kompetens att göra det själv, söka en professionell åsikt.
Defekt Flyter

Enligt pmocarb.com , utvecklar den defekta flyta problemet när tången (metall justering på flottören) är alltför lång och fångster på bandet delen som stöder stöttorna på flottören stift. För att lösa problemet, förkorta tang, sedan justera flottören droppe.

Du kommer då att behöva byta flyter på förgasaren. Efter att ha gjort en sådan ersättning, jämföra de gamla flyter till de nya. Kontrollera att pontonerna - de delar av flottör som faktiskt flyter i vätskan -. Finns i rätt förhållande till gångjärnen för att minska graden av friktion med flötekammare Addera Droppande

Om motorn stängs av och bränslet droppade ner förgasaren, kan det bero på att bränsleledningen är för nära en kylarslangen, ett avgasrör eller annan värmekälla. Värmen gör att bränsle - en vätska - att expandera förbi nålen och sätet, vilket resulterar i översvämningar. Har en professionell undersöka detta problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126005.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.