Hur Återvinn bilbatterier

När ditt bilbatteri fungerar inte längre, kan du överväga att kasta bort det i soporna. Bilbatterier, dock innehåller en hög nivå av bly och andra giftiga ämnen som kräver särskilt bortskaffande. I själva verket nästan alla stater mandat regler mot felaktig avyttring av bilbatterier. Därför är det viktigt att följa lagen och återvinna gamla bilbatterier ordentligt. Inte bara kommer du spara en stor böter eller möjliga fängelse, men du kommer att spara miljön från skadliga kemikalier som finns i den genomsnittliga bilbatteri. Saker du behöver
Skyddshandskar
Skyddsglasögon
vattentät behållare
Telefon
fordon för att tillhandahålla transport
Visa fler instruktioner
1 Förbered batteriet ordentligt.

förbereda säkert döda bilbatteri för transport genom att bära skyddsglasögon och skyddshandskar. Placera batteriet i en upprätt position i en vattentät behållare som inte kan välta. Dessa försiktighetsåtgärder är särskilt viktigt om batteriet läcker.
2 Ring en återvinningscentral.

Upptäck din bil alternativ batteriåtervinning. Ring din lokala återvinningsstation eller i närheten bilreparationer butik för att se om de accepterar döda bilbatterier.
3 Kontaktuppgifter organisationer som hjälper dig återvinna.

Om du inte kan hitta någon lämplig plats att återvinna din gamla bilbatteri, vänta på årliga AAA Stora Batteri Round Up, som hålls för att hedra Earth Day den 22 april. Under Round Up, diverse AAA kontor i hela landet erbjuder gratis insamling av döda bilbatterier. Batterierna återvinns för att skapa nya bilbatterier, och en del av de medel som influtit i denna strävan doneras till miljögrupper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126722.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.