Hur vill kolla Axle Boots

Bil underhåll kan vara ganska dyrt om du inte fånga pågående reparationer i sitt inledande skede. Axel stövlar skyddar de rörliga delarna inuti axeln och hålla dem väl smorda. Om axelns stövlar är inte längre bra och det finns skador på axeln, då är du i för en dyr reparation. Saker du behöver
ren trasa
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Leta inre och yttre axel boot på varje hjul. Den yttre axeln boot täcker axeln som den ansluter rakt in i hjulet. Den inre axeln boot täcker axeln eftersom den förbinder med styrmekanismen. Helt enkelt leta längs axeln och de kommer att vara lätt att hitta.
2

visuellt inspektera dem med en ficklampa. Normalt slitage kommer säkert förekomma över tiden. Du letar efter sprickor eller sprödhet i stövlar. Var noga med att titta noga i veck boot, eftersom sprickor kan uppstå mellan dem också. Vid denna punkt, måste du ersätta dem.
3

Torka längs axelns stövlar i bilen med en ren trasa. Den andra stora sak som kan gå fel med axeln boot är att det läcker smörjning. Detta innebär att förseglingen har brutits. Torka längs axeln boot för att se om du får läckage. Om så är fallet, då du måste byta boot.
4

Upprepa denna process med de övriga 6 axliga stövlar på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124011.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.