Hur man tar bort ett fordons Serpentine Belt

Din bil har en serpentin bälte. Det är en lång bälte med små skåror undertill som går runt vevaxeln remskiva, servostyrning remskiva, generatorn remskiva, luftkonditioneringsapparater remskiva och vattenpump remskiva. Bältet har en sträckare som håller den snäva. Spännaren måste lossas för att ta bort Serpentine belt att kontrollera remskivorna. Saker du behöver
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Se remskivan och bandkonfiguration diagrammet att varje fordon har. Detta diagram är mycket viktigt eftersom konfigurationen varierar kraftigt mellan olika fordon. Det enda sättet att ta reda på hur man kan släppa automatiska spännaren, även kallad en surf bältessträckare, är genom att titta på diagrammet. Diagrammet är oftast på undersidan av huven eller en sida av fordonets inre fendrar.
2

Ta reda på vad storlek drivrutin du behöver för att släppa på remspänningen så att du kan ta bort bilens Serpentine belt.
3

Leta operativsystemet klacken för Serpentine remspännaren.
4

Skjut klacken tills den bottnar ner. Du kan behöva rotera medsols eller motsols, beroende på trissan och bandkonfiguration diagrammet.
5

bort remmen från generatorn remskiva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123993.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.