Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur bli av mögel på Bilbarnstolar

Mögel tar tag och växa på något organiskt underlag, speciellt där luftfuktigheten är hög och frisk luft inte cirkulerar väl, att göra bilar som inte används under en tid en potentiell mögel tillväxtmål. När du har noterat att mögel växer på bilens säten, måste du vidta åtgärder för att eliminera mögel och hålla den från att komma tillbaka. Felaktiga rengöringsmetoder kan faktiskt sprida mögelsporer, vilket kommer att leda till mögel som växer på andra ytor i bilen. Saker du behöver
Spray flaska fylld med vatten
Wet-torrdammsugare
Klädsel schampo
Rena trasor
Stiff-borste
denaturerad alkohol
Visa mer Instruktioner
1

Parkera bilen på en väl ventilerad plats, helst utanför. Rulla ner bilens fönster och öppna takluckan, om en sådan finns tillgänglig.
2

Spraya bilbarnstolar med vatten med hjälp av en sprayflaska, men inte blöt sätena. Våt mögel kommer att vara mindre benägna att släppa sporer, skydda din hälsa och hålla formen från att sprida sig till andra delar av bilen. Vakuum så mycket av formen som möjligt från sätena, och sedan omedelbart tomma vakuumet.
3

Applicera en klädsel schampo, om sätena är klädda, och lätt borsta schampo i material med hjälp av borsten som kommer med schampo. Blöt en ren trasa och torka av schampo bort sätena, och lämna bilens rutor tills sätena är helt torra.
4

Borsta formen av lädersäten med en hård borste. Lämna bilens fönster ner och låt lädret torka helt. Kombinera en kopp denaturerad alkohol med 1 kopp vatten och fukta en ren trasa med blandningen. När lädret är helt torrt, gnugga trasan över mögliga områden och sedan låta sätena torka helt igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123693.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.