Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur till Återvinna 1989 Corvette Seats

Om du återställer eller bibehålla en 1989 Corvette, kan sätena vara en av de första saker som slitage. För att helt återställa en 1989 Corvette sitsen kan du köpa läder formarna från en leverantör och utföra installationen själv. Lyckligtvis var de 89 Corvette stolar tillverkade på ett sådant sätt att du inte behöver ta bort sätena helt och hållet från din bil, lätta återställningsprocessen. Instruktioner
1

alla dynor från sätet frame.The kuddar bifogas sätesramen med hog ringar. Använd tång för att ta bort dem. Den nedre dynan avlägsnas från sätesramen genom att haka en klämma som är ansluten till den främre delen av sätesramen. Skjut in sittdynan framåt först och sedan dra ut.
2

Kontrollera sätets ram för eventuella metalltrådar som har rostat, vilket tyder på att de måste replaced.Cut en tråd klädhängare-hjälp av en tråd fräs som har samma längd av det rostiga tråd som ersättning. Du kan också köpa byta kablar på din lokala hantverk eller automatisk lagring.
3

Ta bort alla kablar som var belägna inom de kuddar som de kan användas i den nya ersättande sittplatser och kuddar.
4

Inköp 1/2 tums skum din lokala hantverk butik för att följa dina befintliga kuddar för att förhindra eventuella utbuktningar eller brister i din färdiga sittplatser. Använd hantverk sax för att klippa skummet till samma längd på den befintliga skum för din plats. Lägg spraya tyg lim på nytt skum. Följ båda skum tillsammans.
5

Infoga objekt i listan kablar som du tog ut de gamla klädslar och placera dem i samma spår /infoga fickor av nya läder Corvette täcker. Noteringskraven trådarna ger stolen dess form när du sätter i skummet. Köp nya hog ringer från din bil eller hantverk butik för att ansluta kudden tillbaka till sätesramen.
6

Vrid läder klädsel inifrån och ut, om det behövs, för att sätta in skumstoppning korrekt.

7

Snap stolsklädseln till ramen genom att leta efter klippen ligger inom stolsryggen. Skjut in den nya klädseln från sidan tills den snäpper på plats. Använd hog ringar och hog tång ringen att böja hog ringar från dynan till sätets ram för att säkra båda delarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123685.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.