Vad händer när du frivilligt Repa en bil ?

Bil återtagande innebär att borgenären innehar titeln på din bil tar det tillbaka om du missar betalningar på det . Frivillig återbördande uppstår när du inte längre råd din bil och överlämna det innan dina fordringsägare tar det från dig . Effekter

Frivillig återtagande kommer att skada din kredit så mycket som ofrivillig återbördande kommer enligt Bankrate.com . Frivilligt återtagande kommer att dyka upp på din kredit rapport som återtagande . Rapporten kan lista det som frivilligt , men frivilligt eller ofrivilligt , kommer din kredit värdering sjunka avsevärt .
Procedure

Kontakta dina fordringsägare och förklara att du vill att frivilligt ge upp din bil. Din långivare kommer att berätta hur man gör detta och var att släppa av bilen .
Utfall

Du är fortfarande ansvarig för eventuella underskott efter att bilen säljer på auktion . Detta är bristfälligheten balans. Du kommer att spara lite pengar genom att frivilligt avstå din bil . Du kommer inte att behöva betala kostnaden för att anställa en repa agent , som du är ansvarig för i en ofrivillig återbördande . Du bör endast frivilligt överlämna din bil som en sista utväg , rekommenderar Bills.com .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100728.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.