Vad händer när du standard på ett billån?

En bil lån går in standard status när långivaren har fastställt att låntagaren är i strid med avtalsvillkoren för lånet. Detta kan inträffa efter en betalning har missat och långivaren har gjort flera försök att samla in. Låntagaren Kommunikation

brottsligt auto lån kan godo mildras om låntagaren initierar kommunikationen med banken om ekonomiska svårigheter med betalningarna.
Lender Kommunikation

Långivaren börjar kommunikationen med en postenkät påminnelse om att låntagaren har missat en betalning. Om påminnelsen negligerats av låntagaren, långivaren kallar låntagaren.
Återtagande

unserviced auto lån kommer sannolikt att resultera i återtagande av fordonet av långivaren. I de flesta jurisdiktioner, har långivaren inte varna låntagaren om processen eftersom återtagande alltid följer ett antal försök att kommunicera med köparen.
Beyond återtagande

När bilen är återbördats, kommer banken att auktionera fordonet och använda intäkterna samlats in från denna transaktion till det återstående saldot på lånet. Om det finns en balans som återstår bortom auktion, kommer långivaren att hålla gäldenären ansvarar för det. Addera lösa skuld

låntagaren kommer att faktureras för återstoden av skulden. Om detta försök att samla ignoreras, kommer långivaren lämna ett rättsligt anspråk mot låntagaren för balansen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100725.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.