Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

1967 Chevelle: Hur man installerar Wood Wheel

The 1967 Chevelle är ett fantastiskt exempel på fabriken muskel bil. Det lossnade utställningslokalen golvet med en mängd olika alternativ som tillät köpare att anpassa den till deras smak och behov. Hot Rodders hade en massa av högpresterande motorer och växellådor att välja mellan. Arbetande familjer hade också mycket att jobba med, samt, med ett antal trim alternativ catering till många passagerare. En av de mest eftertraktade paket för 1967 Chevelle var Super Sportpaket. För ett antal modeller det ingår den åtråvärda hjul trä styrning. Tack vare den spirande eftermarknaden, kan ägaren av en 1967 Chevelle få Super Sport titta igenom den enkla installationen av SS trä ratt. Saker du behöver
Ratt avdragare
Trä ratt
Standard Hylsnyckelsats w /spärr
Visa fler instruktioner
1

Justera ratten så framhjulen är helt rak. Dra av hornet täckning för den befintliga ratten. Lossa hankontakt för hornet ledningar församling från hamnen i centrum av hjulet.
2

Lossa de tre muttrarna som fäster ratten till rattstången.

3

Fäst styrverktyg hjul tas genom centrum av hjulet. Den kommer att passa över mitten av hjulet. Vrid muttern på ratten medurs ratten avdragare. Detta kommer att dra ratten bort av rattstången. Processen kommer att ta flera minuter av konstant svarvning. Ta bort den befintliga ratten.
4

Skjut SS trä hjulet på plats. Använd styrverktyg ratten avdragare, och vända processen från steg 3. Fäst tre nya muttrar runt mitten av hjulet. Många av SS trä hjulen har inte knappen för horn, så den elektriska komponenten måste kasseras på rattstången.
5

Dra ratten på plats helt. Placera SS-knappen i mitten av trä ratt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93494.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.