Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man gör en 2007 Dodge Charger 3.5 Go Faster

för 2007 Dodge Charger är en modern uppgradering av en av ikonerna i muskel bil eran. Med en uppdaterad fjädring, modern interiör styling och god bränsleekonomi, ger den moderna iteration av Dodge klassiska en ren plattform för många kör applikationer. Men utanför utställningslokalen golvet är 2007 Charger inte vägen-bultande hastighet demon som dess föregångare var. Tack vare den uppsjö av eftermarknaden tillverkare idag, men är högpresterande bara några modifieringar ifrån alla laddare förare. Saker du behöver
Högpresterande styrchips
Chip läsare
Bärbar dator w /kontroll chip programvara Kompressor
Turbo Varmluft induktion systemet
standard och metriska hylsor med spärr
Visa fler instruktioner
1

Shed dödvikt. Även om mycket av laddaren är redan högvärdig plast, ta bort de uppenbara saker som är onödiga, såsom poster i stammen och passagerarutrymmet. Överväg att ta bort A /C kondensor också, eftersom det tillför tyngd och berövar prestanda vid ingrepp.
2

Installera en högpresterande kontroll chip. Det finns en mängd olika tillverkare. Flisen styra allt från bränsle-och luftblandningar till tändningen, och de gör custom tuning lätt. De flesta marker har flera prestanda inställningar för en mängd olika applikationer. Addera 3

Lägg en kompressor eller en turbo eller lägga till en forcerad systemet luft induktion som matar ren luft i bränslesystemet.

4

Ändra avgassystemet med större rör från katalysatorn genom ljuddämparen till tips. Installera en H eller X rör att fördela avgaser mellan varje rör.
5

Installera avgassystem rubriker för att ersätta grenrör lager avgaser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93462.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.