Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

DIY Race Car Trailer

Om du ska åka racing, behöver du ett sätt att få bilen till och från banan. Trots att börja med en bra lång nyttofordonstrailer är ett sätt att bygga en släpvagn för att dra en racerbil, måste du göra ett par saker för att göra den redo för att komma till tävlingen och ta med allt som behövs för att säkerställa segern. Eftersom du kommer att arbeta med metall, måste du antingen att kunna svetsa eller kunna borra och montera muttrar och bultar för att fästa olika komponenter till racerbil trailern. Ramper

flesta race bilar är konstruerade mycket låg på marken för att producera bättre vägegenskaper och väggrepp. Rullande tävlingsbilen på en trailer över en brant vinkel förmodligen betyder att du drar ner över kanten. Du måste bygga förlängda ramper som kommer att minska den vinkel där rampen ansluter till flak. En bra idé är att göra ramper nästan så länge rampen med lite vika ner stöder. Dela upp rampen i tredjedelar och placera två stöd och varje tredje. Stödet längst bort från rampen är kortare än nästa stöd och sedan rampen kan fästa till trailern med en tunga-i-spår-kontakt. Vik stöden till rampen och sedan när bilen är lastad driva ramperna under bilen mellan hjulen för transport. Addera Winch

En kraftig elektrisk vinsch kopplad till antingen bogsera fordonet eller ombord portabel generator är viktigt. Körning racebilar på och av ramper kan vara mycket svårt, särskilt om bilen var skadad under tävlingen. En vinsch kopplad till släpet kan dra bilen på din ramp för resan hem eller kan hjälpa till att driva bilen av rampen utan bil att komma bort från dig. Se bara till att vinschen är ordentligt fäst vid trailern ram. Vinschen måste dra bilen på släpet, inte bilens vikt drar vinschen.
Generator

En solid gasdrivna generator monterad på släpvagnen kommer att vara oumbärlig. Både för att driva verktyg och vinschen, innebär att generatorn aldrig vara utan ström om racing på en dåligt utrustad racerbana eller offroad plats. Generatorn kan också ge extra belysning under natten lopp.
Däck och Tool Rack

Längst fram på tävlingsbilen släpvagn, behöver du ett däck rack. Oss förhållandena ändras. Du behöver inte inte kommer att vara fast med slicks när det regnar och du behöver trappsteg. Däcket rack kan vara tvådelad av rör åtskilda 18 inches isär bredden på släpet. Ställ däcken på rören och fäst med en kedja genom hjulnaven.

Däcket rack bör höja från trailern säng för enkel åtkomst. Undertill du kan placera generatorn och ett säkert låsbart verktyg bröstet. En kvalitet kompakt gas eller eldrivna kompressor är också en bra idé för tryckluftsdrivna verktyg. Alla kan vara åtskilda över bredden för släpvagnen och fäst vid släpvagnen sängen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93058.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.