Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur Supe upp en 1971 Camaro Z/28

Den 1971 Camaro Z28 var en snabb bil på sin tid, skryter Chevrolets kraftfull 350 motor samt en mycket lägre inköpspris än Corvette. Dessa faktorer bidrog till att bidra till Z28 popularitet på den tiden, och bidra till att göra det en mycket populär bil idag. Prestanda uppgraderingar för 1971 Z28 Camaro liknar på många sätt till prestanda uppgraderingar idag, öka makten genom att låta motorn att bli mer effektiva. Saker du behöver
Elektrisk
kylfläkt Eftermarknad 4-FAT förgasare
kick-flödande insugningsrör
High Flow luftfilter
Rostfritt avgassystem rubriker
Dual avgassystem

Visa mer instruktioner
1

byt rem-driven kylfläkt med en elektrisk fläkt. Detta kommer att bidra till att frigöra hästkrafter och är en av de minst dyra uppgraderingar du kan utföra. Avlägsna beståndet, fläkt kopplingen och fläktkåpa, lämnar remskivan på motorn för att driva vattenpumpen. Montera den elektriska fläkten mot kylaren.
2

Demontera luftrenaren, följt av den gamla förgasaren, och sedan slutligen insugningsröret. Byt insugningsröret med en lämplig ersättare från ett företag som Edelbrock eller GM-produkter prestanda. Addera 3

Installera den nya förgasaren på insuget med de fyra skruvar som ingår med förgasaren . Innan du installerar luftrenare, fast bränsleledningen och gasvajern till förgasaren, routing dem på samma sätt som de lagerförda delar dirigerades.
4

Montera aggregatet luftrenaren på förgasaren genom åtdragning ner kompressionsband sitter på undersidan av luftrenaren på monteringsytan läppen av förgasaren. Slutligen, byt ut det gamla filtret lager luft med högt flöde Sportluftfilter.
5

Byt grenröret lager avgaserna genom unbolting det från motorblocket, sedan unbolting eller skära av avgas rör som leder till avgassystemet. Skruva den nya avgassystem rubriker på plats på blocket, med nya avgas packningar för att undvika eventuella läckage problem med gamla avgassystem rubriker.
6

Klipp eller Unbolt gamla avgassystemet och ersätta med en större diameter slang försedd med en hög-flöde ljuddämpare. Bolt avgaserna upp till avgas galgar, routing den över bakaxeln, sedan skruva avgasrören till rubrikerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91081.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.