Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man gör en Camaro en Split Bumper

Den 1970-1973 Camaro RS och Z28 split stötfångaren är en av de mest attraktiva samlare bilar tillgängliga idag . Med tanke på populariteten av bilen , är det inte konstigt att så många Camaro ägare väljer att utrusta sina enstaka radiobilar till den mer attraktiva split stötfångare . För att få delar för eftermontering , få eftermarknaden reproduktioner snarare än att försöka spåra original stötfångare utrustning split . De är extremt sällsynt och allmänt i dåligt skick när du kan hitta dem . Saker du behöver Billiga 3 /8 tum hylsnyckelsats
Handhållna gasolbrännare
Visa fler instruktioner
1

Ta beståndet ett stycke stötfångare från framför bilen . Bultarna är placerade på baksidan av grillen samt på undersidan av krom stötfångaren. Använd handhållen ficklampa för att lossa fastrostade skruvar som inte kommer att vända .
2

Ta fästpunkterna från grillen på bilen . Dessa monteras enkelt genom gallret , och kan tas bort med hjälp av socket set . Om inte bilen är väl restaurerade , är kraftig rost beslagta förmodligen bultarna . Använd en gasolbrännare för att värma upp dem innan de tas bort .
3

Montera delade stötfångare på båda sidor av bilen med hjälp av lager fästpunkter , men använd ny hårdvara . Byt ut eventuella fastrostade skruvar med nya , förzinkad hårdvara vid behov .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91074.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.