Hur man använder en Vehicle Identification Number för att få en bil värde

Varje bil har en unik Vehicle Identification Number, eller VIN, som du kan använda för att slå upp detaljer på bilen. VIN identifierar några av detaljerna i bilen, såsom typ av motor, och det kan också berätta bilens historia. En bil som har varit i en allvarlig olycka är värd mindre än en bil som inte har varit i en olycka. Du kan använda VIN-nummer för att hitta värdet av en begagnad bil för att se till att du får en bra affär eller sälja din bil till rätt pris. Saker du behöver
VIN
Internet
Visa fler instruktioner
1

Få en rapport bil historia med hjälp av VIN. De områden som ingår i resurser kommer att skriva en rapport bil historia med bara bilens VIN. De erbjuder en gratis version, men du kommer inte att hitta den information du vill ha på den fria versionen. Du måste betala för en full bil historia.
2

Lär information om märke och modell med en VIN dekoder. Numren i en VIN kan verka slumpmässiga, men de är inte. Till exempel beskriver den första bokstaven där bilen görs och den andra beskriver tillverkaren. Varje siffra eller bokstav i ett VIN har mening och du kan lära dig om vilken typ av motor du har, till exempel, påverkar vilken bilens värde.
3

Slå upp värdet på bilen i Kelley Blue Book. Att känna till detaljer om bilen, kan du använda Kelley Blue Book att bestämma bilens värde. Skriv bara in året, märke och modell, välj sedan alla funktioner i bilen som kan förbättra värdet, såsom bättre talare. Det kommer att berätta för dig hur mycket du ska betala för det, hur mycket det är värt om du säljer på den privata marknaden och hur mycket du bör räkna med att få om du byta in det för att köpa en ny bil.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77329.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.