Hur får Tillfälliga registreringsskyltar

När du köper en bil, kan dina registreringsskyltar inte omedelbart tillgänglig. I detta fall kommer staten utfärda tillfälliga registreringsskyltar. Dessa plattor, ofta gjorda av papper, är oftast giltigt i 30 till 40 dagar, eller tills din faktiska registreringsskyltar anländer. I de flesta fall när du köper en ny bil från en återförsäljare som de tar hand om utfärdandet du tillfälliga registreringsskyltar. Men om du köper en bil från en privatperson, kan du behöva hämta plåtarna dig från din lokala avdelning av motorfordon. Saker du behöver
Vehicle Bill Titel
Salu försäkringsbevis
tillämpliga avgifter
Visa fler instruktioner
1

Kontakta ditt försäkringsbolag och låt dem veta att du har köpt en ny bil. I de flesta fall kommer de att kunna överföra din försäkring över för dig.
2

Gå till din lokala avdelning av motorfordon. I många fall kan du boka ett möte.
3

Ansök om en tillfällig registreringsskylt när du registrerar din bil. I de flesta fall kommer detta att kräva bevis på försäkring, fordonets titel, och ett köpebrev som anger moms betalades på fordonet.
4

Betala eventuella avgifter. De flesta stater kräver en nominell avgift för tillfälliga registreringsskyltar.
5

Visa din tillfälliga tag framträdande på ditt fordon. Detta kan vara tejpade utåt av bakrutan, eller fast ordentligt i registreringsskylt ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77246.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.