Vad är ett program bil?

"Program bil" är en term som används för att beskriva många typer av begagnade fordon. Oftast ett program bil var en bil som används som en återförsäljare demonstration att annonsera fordonets märke och modell, en hyrbil eller flotta bil, eller en bil som ägs av en kort tid av ett företag verkställande. Program bilar kan vara både bra erbjudanden och dåliga erbjudanden till bil partier. Funktioner

Ett program bil är oftast bara definieras som sådan när den har låg körsträcka, typiskt mindre än 10.000 miles. Hyrbilar är väldigt ofta säljs efter en eller två användningsområden i syfte att säljas som programmets bilar och även för att ersätta de hyror med nyare modell bilar för att locka fler kunder. Detta gäller även med flotta bilar och fordon som ägs av företagsledare som kan skriva ut de fordon som en kostnad i verksamheten och byta dem i ofta för nyare modeller, ger dem möjlighet att ständigt ha fordon i bra skick.


Fördelar

Program bilar kan vara en hel del att köpa eftersom de inte drivs under en längre tid och därför är mindre benägna att ha samlats problem som orsakas av slitage. Uthyrning bilar som tidigare ägdes av ett välrenommerat företag gör underbara program bilar eftersom de seriösa företag kommer att spendera pengar på korrekt underhåll för sina fordon, se till att när fordonen kommer tillbaka till marknaden som programmet bilar de är i utmärkt skick, med tanke på deras användning.
Addera Nackdelar

En stor nackdel med att köpa ett program bil är att ofta vård inte ges till fordonet eftersom den person som använder bilen är medvetna om att de kommer att ska sälja bilen senare som ett program bil annons inte hålla bilen. Detta tenderar att leda till misshandel och felaktigt underhåll av ett fordon. Fleet fordon som används för allmännyttiga företag kan vara ett utmärkt exempel på detta eftersom fordonen behandlas ungefär, som arbetsfordon och om problemen visar före 10.000 miles, kan fordonen säljas till ett program bil mycket som det är.

Överväganden

Ett sätt att bekämpa problemen med att köpa ett program bil är att köpa en CARFAX rapport fordon historia för fordonet. En CARFAX rapport kommer att lista tidigare ägare, olyckor fordonet kan ha varit i, tidigare användning av bilen som en egen bil av företaget ägda fordon, samt en tidsplan för underhåll för fordonet. Många bil massor kommer att kunna ge detta till dig kostnadsfritt.
Missuppfattningar

En vanlig missuppfattning är att många människor håller till, är att ett program bil eller bil tidigare använts av ett bolag för bolag bruk eller för uthyrning är ett dåligt val för ett inköp av fordon. Detta är inte sant i alla fall. Många människor tycker att köpa ett program bil i bra skick sparar dem en massa många och erbjuder så mycket kvalitet som en ny bil köp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77177.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.