Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Tire Mount Guide

Monteringen av ett däck på en fälg tar precision och särskild försiktighet för att inte skada den pärla av däcket eller skada fälgen . En riktig maskin , känd som en fälg klämma maskin , behövs för att korrekt montera slanglösa däck . Smörjning

gummi av däcket är avsett att gripa vägen vid höga hastigheter , så det måste vara ordentligt smorda för att förhindra fastnar vid montering . Med hjälp av en pensel , lägg en generös päls av däck Lube runt pärlan av däcket före montering .
Precision Vs . Force

brute force kan få jobbet gjort , är det precision som förhindrar skador . Om däcket har en låg profil sidovägg eller är bara svårt att montera , använda en hydraulisk fuskare arm för att trycka på sidoväggen . Användningen av pry - bar och fysiskt våld som sittplats däcket kan orsaka skador på däcken och orsaka personskador .
TPMS sensorer

Tire Pressure Monitoring System ( TPMS ) sensorerna krävs enligt federal lag i alla nya fordon . Korrekt monteringsprocessen måste följas för att undvika skador på sensorn i varje kranssektion . Börja alltid monteringen av däcket på fälgen direkt efter sensorn , detta sätt senor är den sista delen att komma in i däcket. Denna process skapar minsta möjliga tryck på sensorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76220.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.