Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man kan stoppa lågprofildäcken Från Läckande

Den låga profilen däcket är gjorda för att vara lägre till marken och närmare hjulet för prestanda och kosmetiska skäl. Om du har lågprofildäck på din bil, kanske du upptäcker att du ständigt fylla dem med luft. Du kanske inte vet att du har skadat däcket genom att slå en jättegryta eller skadade fälgen när du träffar en trottoarkant. När du har en låg profil däck på din bil, måste du vara noga med att undvika potthål och andra objekt i vägen eftersom det inte finns mycket luft i däcket för att dämpa en inverkan. Trauma till ett däck från gropar och andra effekter kan orsaka läckage och skada den går att reparera. Saker du behöver
Air kompressor med mätare inflation Tool Review Vattentank
ventilkärnan Tool Review Rim klämma däck maskin
Stålborste
Bead sealer
Visa mer Instruktioner
1

Pumpa dina däck till det maximala trycket med kompressor. Det rekommenderade trycket anges på däcksidan. Sätt ditt däck i vattentanken för att leta efter läckor
2

. När ett däck läcker, kommer du att se bubblor i vattnet stiger till toppen. I många fall låg profil däcket kommer att läcka från vulstområdet. Vulsten område är där däcket och fälgen möts. När du har fått reda på vilken typ av läckan du sysslar med, kommer du att kunna avgöra om däcket kan fastställas. I vissa fall kanske du upptäcker att du har en sprucken fälg eller ett däck som har skadats bortom reparation. Om du vid denna punkt du ser att ditt däck läcker från vulstområdet, gå vidare till nästa steg. Addera 3

Avlägsna ventilkärnan från ventilskaftet genom att föra in verktyget ventilkärnan in i skaftet och vrida den åt vänster.
4

Identifiera pärlan breaker verktyget på däcket maskinen. Du kommer vanligtvis att hitta pärlan brytaren på höger sida av fälgen klämma däck maskin. Vulsten brytare är gjord av metall och är krökt. Du styr den med en pedal vid basen av maskinen.
5

Placera däck och fälg i pärlan brytaren genom att rulla den till den punkt där chefen för pärla brytaren sitter mellan däcket och fälgen. Tryck pärlan pedalen brytfunktion och bryta pärlan. Bryt pärla på baksidan av däcket på samma sätt som du gjorde den främre pärlan.
6

Inspektera pärla områden för allt som kan ställas in mellan däcket och fälgen. Många gånger hittar korrosion och fjäll av metall från fälgen. Använd stålborste för att rengöra kornet områden så väl som möjligt.
7

Skruva toppen av burken av vulsten sealer, som är en flytande gummi. Du hittar en ansökan borste fäst till toppen. Liberally borsta vulsten sealer insidan av den främre och bakre vulst, utan att missa en plats.
8

Fyll däcket med luftkompressorn och installera ventilkärnan med ventilkärnan verktyget. Placera däcket och fälgen tillbaka till tanken att se till att däcken är förseglad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76205.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.