Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man lägger Tredje sätesraden i en 2000 GMC Yukon

GMC Yukon 2000 såldes med en valfri tredje sätesraden . Sätena kan installeras eller tas bort efter behov . Ta bort sätena och lagra dem skapar extra lastutrymme när passagerarkapacitet eller komfort är mindre viktigt . Sätena är antingen split - bänk eller full - bänk . Uppdelningen - bänken alternativet kan längre lastföremålen ska genomföras samtidigt utnyttjar en del av bänken . Både split och full alternativ bänk installeras i Yukon på samma sätt . Instruktioner
1

Öppna den bakre luckan och lägg den tredje sätesraden i bagageutrymmet med framsidan av bänken vänd framåt . Skjut framhjulen på bänken i spåren på golvet och låta spärrarna att klicka på plats . Om spärrarna inte ingripa , luta sitsen uppåt och försök igen .
2

Sänk baksäte , vilket gör att du inte hakar säkerhetsbältena . Släpp spaken på sätena och dra ryggstödet till upprätt läge .
3

Kontrollera att säkerhetsbältena inte fastnar i mekanismen eller under sittdynan . Sedan ta tag i sätet , trycka och dra på den för att säkerställa att den är låst på plats . Om stolen inte är säker , måste det första steget upprepas eftersom stolen inte är fäst vid golvet . Sätet skall vara ordentligt fastsatt i golvet så att i ett plötsligt stopp , kommer det inte glida framåt , skadade passagerare . Likaså måste säkerhetsbältena vara fria så att de kan användas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120409.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.