Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man programmerar en 1996 Jeep Keyless Entry

Ägare av en 1996 Jeep modell Cherokee eller Grand Cherokee med keyless inresa hittar funktionen praktiskt i fall de behöver för att låsa upp sina dörrar i en hast . Vare kör för att få ut av regn eller släpa matkassar över parkeringsplatsen , slå på en knapp på fjärrkontrollen visar mycket lättare än fumlande med nycklar . Nackdelen är om du förlorar din fjärrkontroll och måste köpa en annan kan du inte programmera fjärrkontrollen själv utan den nödvändiga datasystem . Instruktioner
1

Kontakta några lokala Jeep återförsäljare att samla citat för att programmera din fjärrkontroll . De flesta återförsäljare kommer att tillhandahålla sådana tjänster , men priserna kommer att variera . Se till att du berättar varje återförsäljare året av din Jeep och hur många fjärrkontroller du behöver programmeras för en exakt prisuppgift .
2

Boka en tid med den återförsäljare som du föredrar . Se till att du dyker upp i tid för tjänsten som överenskommits och samla alla dina fjärrkontroller , liksom den nya fjärrkontrollen .
3

Ge dina fjärrkontroller till teknikern och har honom programmera fjärrkontroller att arbeta med ditt fordon . Teknikern kommer att ansluta en dator till ditt fordon för att slutföra programmeringen för alla fjärrkontroller .
4

Testa dina fjärrkontroller framför teknikern och se till att var och en kommer att låsa och låsa upp dörrarna . Betala dina avgifterna och lämna generalagenten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119381.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.