Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur Jämför miles per gallon i stadsjeepar

När du är i marknaden för en ny bil, det finns många olika faktorer som du behöver tänka på. Till exempel kanske du behöver extra utrymme för förvaring eller för att driva ditt barns fotboll lagkamrater till spel varje söndag. Om så är fallet, kan en SUV är det rätta valet för dig. Det har mer makt och utrymme än en vanlig bil, men det är mer familjevänliga än en pickup. På grund av sin större storlek, stadsjeepar är inte alltid de mest bränslesnåla fordon. Jämför miles per gallon av stadsjeepar du funderar innan beslut fattas. Instruktioner
1

Ta reda på om någon av de stadsjeepar du funderar är hybridfordon. Hybrider får sin ström från både bensin och elektriska källor, vilket innebär att de behöver mindre bensin och kommer att uppnå fler miles per gallon än vanliga stadsjeepar.
2

Research typ av motor de stadsjeepar du jämför ha. Generellt gäller att ju mindre kraftfull motor, desto mindre bränsle det kommer att kräva att fungera. Små fyrcylindriga motorer, till exempel, kommer att få fler miles per gallon än större V8-motorer.
3

reda på den exakta miles per gallon för stadsjeepar. Detta är ett allmänt tal eller område som vanligen ingår i SUV: s allmänna beskrivningen i fönstret klistermärke. Du kan också be säljaren på generalagenten. Den faktiska miles per gallon SUV blir kan variera beroende på vikt det bär, väder och vägförhållanden.
4

använder online resurser för att jämföra körsträcka. Till exempel webbplatser som den federala regeringens www.FuelEconomy.gov låter dig söka efter fordon per år och modell för att ta reda på deras miles per gallon, och tillåter dig att göra side-by-side jämförelser.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119689.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.